Nieuws

Inschrijven clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen van woensdag 25 oktober t/m 5 november a.s.

Klik hier om in te schrijven

De meesten zitten nog in de vakantiemodus, maar dat betekent niet dat de organisatie van de clubkampioenschappen stil staat.

Zij hebben alles weer geëvalueerd, genoteerd en aangevraagd bij de KNLTB. Het is zover. Groen licht voor de clubkampioenschappen die worden gehouden van woensdag 25 oktober 2017 tot en met zondag 5 november 2017. Helaas wat later in het seizoen vanwege enerzijds het allerlaatste toernooi van de Bata en anderzijds competities en Herfstvakantie. Volgend jaar willen we de clubkampioenschappen op verzoek van velen eerder laten plaats vinden, uiteraard wel alles in ogenschouw nemende, dus ook rekening houdend met de jeugd.

Je kunt je inschrijven vanaf nu via onderstaande link. OOK DE JEUGD  HOORT ERBIJ EN KAN ZICH (LATER) INSCHRIJVEN!!! De jeugdcommissie zal hier op terug komen.

Zorg ervoor dat je erbij bent. Trotseer alle weersvoorspellingen en -omstandigheden. We beloven dat het gezellig wordt in ons knusse clubhuis en ook op de banen eromheen, gelardeerd met onze eigen clubmensen die de gezonde strijd aangaan met andere clubmensen. Laat zien dat je bij de gezelligste tennisclub van Nederland hoort en schrijf je in!!!

DOE HET VOOR HET TE LAAT IS!!! OOK JEUGD (nadat jeugdcommissie de openstelling heeft geregeld)!!!

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B6A6C753-7CCB-4067-B51A-B0B12CA2718A

 

Namens de Technische en Evenementencommissie

Roland Meulen

« Terug

» Nieuws archief